Wednesday, 15 May 2013

gone.


assalamualaikum, selamat malam yang panas lagi bikin berpeluh ini.rasa nak berendam dalam jakuzi gitu.dalam baldi pun boleh la kalau buat.pada anda semua dinasihatkan supaya banyak-banyak la minum air kerana sekarang musim penyejatan air kuat.kembali kepada topik sebenar kita pada malam ini, nampak tak gadis ayu di atas?cantik kan?comel kan?ayu kan?haa semua itu tidak penting, yang paling penting suara dia sedap seperti makan ice cream, abc, ice blended time tengah panas-panas gituu.ni nak kasi tau kat korang yang aku dah minat lagu "when im gone" dia tu *macam la korang kesah kan* eee tak malu nya budak ni kan.kat bawah ni lirik nya.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Anna Kendrick

[Verse 1:]
I got my ticket for the long way ‘round
Two bottle ‘a whiskey for the way
And I sure would like some sweet company
And I’m leaving tomorrow, wha-do-ya say?

[Chorus 1:]
When I’m gone
When I’m gone
You’re gonna miss me when I’m gone
You’re gonna miss me by my hair
You’re gonna miss me everywhere, oh
You’re gonna miss me when I’m gone

[Verse 2:]
I’ve got my ticket for the long way ‘round
The one with the prettiest of views
It’s got mountains, it’s got rivers, it’s got sights to give you shivers
But it sure would be prettier with you

[Chorus 2:]
When I’m gone
When I’m gone
You’re gonna miss me when I’m gone
You’re gonna miss me by my walk
You’re gonna miss me by my talk, oh
You’re gonna miss me when I’m gone

"pecah kaca pecah simen, habis baca like dan komen"

No comments:

Post a Comment